top of page

Expertutlåtande

Våra tjänster

Entreprenad

Våra tjänster

Service

Våra tjänster

När ni har nytta av byggledning?

Att upprätta en gränsdragningslista enligt ovan sparar ofta tid i projektet. Samtidigt är det vanligt att den egentliga problematiken ligger i helikopterperspektivet. ERTEK kan hålla i så väl den totala avprovningen för att ventilationen ska fungera i synergi med markiserna som att värmen sänks på natten från och med att siste person på plats vridit om låset.

Ett smidigt projektgenomförande är nyckeln oavsett om det är en ny- eller ombyggnation. ERTEK dyker inte bara upp på slutet och bidrar med en pusselbit i programmeringen utan leder er genom hela byggprocessen. Vi kan intyga att föreskrivna funktioner fungerar som det är tänkt.

Färdigställande

Vid färdigställande eller slutfas kan detta betyda en större insparad kostnad på grund av den kortade injusteringstiden. Över tid innebär det en minskad mängd störningar och klagomål kring att det är för kallt i konferensrummet, att det slocknar för tidigt i korridoren eller att solskyddet inte går ner när det ska.

Vem vänder vi oss till?

I slutändan är det alltid du som fastighetsägare som drar nytta av våra tjänster. Samtidigt betyder inte det att vi inte kan bistå övriga aktörer som också anlitas för att skapa en komplett helhet. Helst vill vi vara där redan när arkitekten anlitas och sedan under resans gång ge råd till elinstallatörer, VVS-montörer och ventilationsentreprenörer. Allt för att öka värdet på din fastighet.

millennial-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork-

Byggledning

ERTEK erbjuder tjänster inom byggledning kopplat till fastighetsautomation.

När ni ska byta styrsystem i er fastighet är det mycket att tänka på. Kanske ska värmeväxlaren uppgraderas och rörmokare kopplas in. Samtidigt ska elektrikern dra kabel på samma ställe som ventilationsentreprenören vill dra rör. Oavsett om det behövs ett extra öga på planeringensdokumentationen eller där olika aktörers intressen överlappar står ERTEK för samordning i att lösa detta på bästa sätt.  

bottom of page