top of page
plc programmering.JPG

Tekniker

Vassa tekniker sökes till ERTEK i Uppsala!

 

Söker du en arbetsplats där du kan lära dig mer om den senaste tekniken inom fastighetsautomation? Gillar du att skruva och programmera till exempel KNX, DALI och PLC? Ser du dig själv som initiativtagande och bekväm i kundkontakter? 

 

ERTEK söker 2 tekniker inom fastighetsautomation med start så snart som möjligt.  

Vad du söker 

Som tekniker på ERTEK får du ett löpande utbyte med kunniga kollegor som har koll på den senaste tekniken och som ihop med dina egna idéer leder fram till nya, smarta lösningar för våra kunder. ERTEK arbetar främst med leverantörsoberoende lösningar baserat på öppen standard vilket ger stor flexibilitet i hur vi löser kundens problem liksom din kompetensutveckling.  

Interaktionen med kollegorna är hög där ni tillsammans arbetar med att felsöka, programmera, driftsätta och avprova den lösning som tas fram åt kund. Du rapporterar till en av våra uppdragsledare som kommer att stötta dig i ditt arbete.

 

På ERTEK är alla uppdrag olika. Det kan handla om allt från mindre, löpande jobb med etablerade relationer till större ramavtal med flera inblandade aktörer. Uppdragen kan vara i nyproduktioner såväl som i befintliga anläggningar. Våra uppdrag sträcker sig från det lilla jobbet i undercentralen i en enskild fastighet till det stora komplexa värme-/ventilationssystemet hos våra kunder inom till exempel statliga eller kommunala förvaltningar.

Vad vi söker 

För oss på ERTEK spelar det mindre roll vilken examen du har, från vilken bransch du kommer eller hur många års erfarenhet du har. Samtidigt är det avgörande att du har grunderna inom fastighetsautomation med dig för att lyckas och trivas i tjänsten. Självklart finns det gott om utrymme att lära sig av kollegorna men vi söker framför allt dig som har en kortare startsträcka.  

Du behöver vara bekant med de vanligaste standarderna, protokollen och hårdvaran inom fastighetsautomation. Det omfattar framför allt KNX, DALI och PLC. Om du istället arbetat med styrteknik som till exempel Helvar, Modbus eller är en fena på EnOcean-teknik kan det vara likvärdigt, beroende på din erfarenhet. Med andra ord söker vi kompetens utöver enbart en elektrikercertifiering, VVS-erfarenhet eller byggbakgrund även om du troligen kommer härifrån.

 

Du är strukturerad, metodisk och noggrann när du hanterar de vanligaste förekommande kommunikationsprotokollen. Vi tror att du kanske även på fritiden redan idag nyfiket letar automationslösningar för det egna boendet eller skruvar och programmerar i någon form. I övrigt är du van att i förväg planera din tid, se till att hålla dig sysselsatt och rapportera tillbaka efter utfört arbete. Du stöttar övriga tekniker i deras arbete och de stöttar dig i ditt arbete. Under en intervju berättar du gärna för oss om din förmåga att inte bara lära in utan att också lära ut. 

Som person värdesätter vi om du är initiativtagande där du också är bekväm med att föreslå lösningar för kund och på ett trevligt, kommunikativt sätt för kunddialogen vidare. Du uppträder professionellt, är serviceminded och rådgivande. När du är ute på uppdrag är det självklart för dig att stötta kunden i att föreslå vägar framåt som löser kundens nuvarande och framtida problem. Det kan vara förslag om att se över solskyddet när du ändå är på plats för att felsöka belysning eller att du föreslår hur ett skåp skall placeras istället för att vänta sig att kunden skall driva frågan. Att våra kunder har oss nära till hands är minst lika viktiga som den tekniska kvalitetslösning vi levererar. Du har inget försäljningsansvar men förväntas bidra inom merförsäljningen genom din dialog med befintliga kunder. På ERTEK är alla säljare. 

Ansökan 

Tjänsten omfattar en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Fråga oss gärna om vilka förmåner som ingår. 

Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt samtidigt som vi har full förståelse för eventuell uppsägningstid. Vi intervjuar löpande varför vi hoppas att du inte väntar med din ansökan.

 

rekrytering@ertek.se 

bottom of page