Referenser


Utvalda projekt som vi haft möjligheten att arbeta med presenteras nedan.

Grow kontor


I denna fastighet installeras ett Scada-system för belysningsstyrning som bygger på DALI-standard. Man kan på armaturnivå logga och mäta signaler samt få resultatet presenterat grafiskt. Tillsammans med Trebor Automation ger vi Humlegården, som är fastighetsägare, en komplett plattform med DALI 2-tekniken, som de kan bygga vidare på för sina andra fastigheter.

Druvmusten


Programmering och driftsättning belysningsstyrning av riksarkivet med tillhörande arkiv med kontor, hörsal, samt läsesalar i bergrum.

RTC Arlanda


Nybyggnation av flygtrafikledningscentral (remote tower center) där vi hjälpt elentreprenören med programmering, driftsättning av belysningstyrningsystem inkl larmhantering.

Arlanda


Ombyggnad av T2 No Schengen terminal tillsammans med elentreprenör 

Tele2 arena


......

Globen


Flexibla elsystem passar extra bra i lokaler med varierande verksamhet och här är Globen ett ”skolexempel”. Här ser vi till att det finns rätt ljus på rätt tidpunkt i de allmänna ytorna och ser till att spara på energin när den inte gör någon nytta.

Bromma Flygplats

​​​​​​​
Bromma flygplats har genomgått omfattande moderniseringar. VI har under hela denna omvandling arbetat med att tekniken ska klaffa för engergi- och belysningsstyrning.

Kista Science Tower

​​​​​​​
Nordens högsta kontorsfastighet med sina 32 våningar och en fantastisk tusikt från toppen. Här sköter vi det mesta som rör styrning av elektriska funktoner från solskydd till energimätning och en och annan restaurangmiljö.

Vapiano Stockholm

​​​​​​​
Vi har hjälpt Vapiano att förenkla belysningsstyrningen i sina restauranger. Kort och gott bygger allt kring 8 olika förinställda lägen vilket gör det enkelt att justera belysningen över dygnet.