top of page

ERTEK söker Tekniker


SÖK via rekrytering(a)ertek.se / https://www.ertek.se/jobba-med-oss


ERTEK söker Tekniker


Söker du en arbetsplats där du kan lära sig mer om den senaste tekniken från kunniga kollegor?

Är du en fena på fastighetsautomationsrelaterade tekniker (ex KNX, DALI, PLC) och gillar att skruva?

Vågar du föreslå lösningar för kund för att lösa dennes problem idag och imorgon?

ERTEK i Uppsala söker en tekniker med start så snart som möjligt.

Vad du söker

Som Tekniker på ERTEK får du:

  • Ett löpande utbyte med kunniga kollegor som har koll på den senaste tekniken och som ihop med dina egna idéer leder fram till nya lösningar för våra kunder. ERTEK arbetar främst leverantörsoberoende och med öppen standard vilket ger stor flexibilitet i hur vi löser kundens problem liksom din kompetensutveckling.

  • Interaktion med övriga tekniker som liksom du ansvarar för att framförallt programmera, driftsätta och avprova den lösning vi tar fram åt kund. Du får också god stöttning av, och förväntas rapportera till din uppdragsledare. Du får även stöd kring dokumentation av vår inre support, vår samordnare och VDs dörr är alltid öppen.

På ERTEK är alla uppdrag olika. Det kan handla om allt från mindre löpande jobb med etablerade relationer till större ramavtal med flera inblandade aktörer. Det som håller samman majoriteten av våra uppdrag är vår produktionsprocess. Huvuddragen i den, och därmed din vardag, kan sammanfattas så här:

  • Uppstart: Här är det din uppgift som tekniker att sätta dig in i den tidplan och tekniska lösning som uppdragsledaren tar fram med input från dig. Konstruktion och programmering är vanliga arbetsuppgifter för dig om tekniker.

  • Genomförande: Du ansvarar för att installation, driftsättning och avprovning sker smidigt.

  • Avslut: Du är delaktig i den dokumentation som lämnas över till kunden och den erfarenhetsåterföring som sker i det interna avslutet.

  • Eftermarknad: Behovet av service och felsökningar är stort hos våra kunder med vilka du har löpande interaktion.

  • Försäljning: I kontakten med befintliga kunder är du som tekniker stöttande i att hitta en fungerande lösning ur ett helhetsperspektiv. Du har inget försäljningsansvar men förväntas bidra inom merförsäljningen genom din dialog med befintliga kunder. På ERTEK är alla säljare.

Vad vi söker

Den egenskap vi sätter främst är initiativtagande. Det är nyckeln till att både bli framgångsrik i samt trivas i rollen. Med att ta initiativ menar vi att proaktivt driva sitt eget arbete genom att hitta eller föreslå lösningar istället för att alltid vänta på instruktion från kollegor. På samma sätt är förmågan att föra en dialog med kund viktig så denne kan känna sig trygg och förstådd. Att våra kunder har oss nära till hands är minst lika viktiga som den tekniska kvalitetslösning vi levererar. Det betyder samtidigt inte att du måste vara världens mest sociala tekniker, bara tillgänglig.

När du är ute på uppdrag är det självklart för dig att stötta kunden i att föreslå vägar framåt som löser kundens nuvarande och framtida problem. Det kan vara förslag om att se över solskyddet när du ändå är på plats för att felsöka belysning eller att du föreslår hur ett skåp skall placeras istället för att vänta sig att kunden skall tala om detta. Slutligen är det naturligt för dig att efter arbete på fältet också löpande och regelbundet återrapportera status till din uppdragsledare, registrera din tid, m.m.

Det är meriterande om du kommer från bygg, el, VVS eller fastighetsautomation. Det är starkt meriterande med kunskaper inom KNX, DALI och PLC men även annan styrteknik är intressant. Du kommer vara delaktig i konstruktion och programmering på kontoret samt driftsättning (i vissa fall även installation) samt avprovning ute på fältet. Beskriv gärna dina erfarenheter i CV och personligt brev.

Tjänsten omfattar en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. ERTEK har inget kollektivavtal men erbjuder bl.a. tjänstebil till de anställda som kör långt i tjänsten, den tekniska utrustning du behöver, friskvård, m.m. Fråga oss gärna om vilka förmåner som ingår.

Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt samtidigt som vi har full förståelse för ev. uppsägningstid. Vi intervjuar löpande varför vi hoppas att du inte väntar med att söka.


SÖK via rekrytering(a)ertek.se / https://www.ertek.se/jobba-med-oss

Comments


bottom of page